PrzystawkiCena*
Śledź w oleju lnianym z cebulką35 zł / kg
Tatar ze śledzia60 zł / kg
Łosoś wędzony ze świeżym szpinakiem w naleśniku 35 zł / szt.
Pstrąg tuszka w galarecie 42 zł / szt.
Jaja faszerowane łososiem / pieczarkami7 zł / 2 x ½ szt.
SpecjałyCena*
Indyk w maladze10 zł / 100g
Schab po warszawsku12 zł / 100g
Tymbaliki8 zł / szt.
Mięsa pieczone i pasztetyCena*
Schab pieczony45 zł / kg
Schab pieczony faszerowany śliwką 49 zł / kg
Karkówka pieczona49 zł / kg
Boczek pieczony49 zł / kg
Kaczka pieczona (połówka) z żurawiną50 zł / 0,5 kaczki
Pasztet z żurawiną49 zł / kg
Pasztet zwykły45 zł / kg
Klops z jajem45 zł / kg
SałatkiCena*
Sałatka jarzynowa35 zł / kg
Sałatka pieczarkowa35 zł / kg
ZupyCena*
Żurek z białą kiełbasą30 zł / l
Flaki wołowe30 zł / l

Realizacja zamówienia na podstawie przesłanego / dostarczonego druku zamówienia
oraz po dokonaniu przedpłaty na miejscu.

Zamówienia przyjmujemy do dnia 30.03.2021r. do godz. 15.00.

Odbiór zamówień w dniu 02.04.2021r. w godz. 9.00 – 16.00 w Restauracji Loft Kocjana.

W dniach 03-05.04.2020r. Restauracja Loft Kocjana jest nieczynna.

Kontakt do składania zamówień

tel. 22 328 60 52, tel. 22 328 60 86, tel. 507 794 278

e-mail: kontakt@loftkocjana.pl